Despre noi

MIHALI ART are o experiență pe piața de restaurare de peste 15 ani, cu 100+ proiecte în domeniul restaurării. Aceste proiecte includ restaurarea monumentelor istorice, obiectelor de artă și patrimoniu.

Locul 1 din 2019

în Top Afaceri Romania domeniul 90: Activități de creație și interpretare artistică, județul VÂLCEA

Echipa noastră

Echipa noastră este formată din specialiști în domeniul restaurării și creației artistice, care oferă soluții eficiente și execuții de calitate, răspunzând, astfel, criteriilor ce stau la baza noțiunii de deontologie profesională.

Beneficiarii noștri au avut parte de:

– lucrări de calitate

– identificarea și găsirea celor mai bune soluții tehnice.

– respectarea termenelor de finalizare

Născută din dragostea pentru cultură și artă, cât și pentru conservarea patrimoniului național, echipa noastră oferă o gamă largă de servicii de execuție, proiectare și consultanță.

Obiectivele noastre

Obiectivele principale ale fiecărui proiect pe care îl efectuăm sunt calitatea, corectitudinea contractuală, identificarea soluțiilor cât mai eficiente în vederea realizării unor execuții de calitate.

Pregătire profesională

Suntem atestați de către Ministerul Culturii ca experți și specialiști pe elemente de piatră. De asemenea, pregătirea profesională acumulată de-a lungul anilor, a numeroaselor proiecte și a experienței ne dau încrederea completării proiectelor, atât în domeniul conservării și restaurării, cât și în realizarea componentelor artistice noi și a replicilor științifice: sculpturi, stucaturi și plăci decorative, implementate după cerințele proiectelor cu care ne întâlnim.

100% Implicare

Suntem 100% implicați în proiectele pe care le avem, de la primul contact, până la finalizarea serviciilor oferite de firma noastră..